Pàgines

dimecres, 28 de novembre del 2012

Un nou canal de comunicació

Hola a tots,

Com ja heu pogut comprovar, des de fa un temps, la SoCMUE ha anat fent alguns canvis, vàrem començar per actualitzar la pàgina web per tal d'intentar fer-la més dinàmica i d'interés per tots aquells que ens dediquem a l'atenció urgent. Posteriorment, hem posat en marxa la difusió de les notícies a les xarxes socials amb l'objectiu de poder arribar a un nombre més gran de professionals, tant socis com simpatitzants de la societat que tinguin interés en estar en contacte amb nosaltres. 
A nivell científic, les jornades d'actualització dels dijous han mantingut un gran nivell gràcies a la vostra col.laboració i la Jornada de casos clínics aquest any ha arribat a la tercera edició amb una gran participació per part vostra. 
Tambè s'estan posant en marxa diferents grups de treball dins de la societat que s'aniran presenant i als que us podreu afegir si esteu interessats. 
Durant el 2013 es produirà un canvi significatiu, el fornat del congrés nacional que es farà a finals d'abril és una mica diferent, tal i com heu pogut anar veient a les diferents presentacions que s'han anat fent. Aquells qui no heu pogut assistir a alguna de les presentacions, tindreu oportunitat de fer-ho durant les properes jornades d'actualització o podeu entrar a la web del congrés des del link que hi ha en aquest bloc.
Per tots aquests motius, i amb l'objectiu de que hi pogueu dir la vostra, hem decidit engegar aquest bloc on podeu fer aquells comentaris que cregueu oportuns sobre les activitats de la societat i sobre tot allò que penseu que pot ser interessant per millorar la nostra feina diaria. 
Aquest bloc s'anirà actualitzant i creixent amb les vostres aportacions, així que esperem que tingueu ganes de participar-hi. El bloc està obert a tots els professionals dedicats a l'atenció urgent i ena agradaria comptar amb la vostra col.laboració. 
Moltes gràcies!
Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada